|
 
Pandekager.dk

Forside > Hvordan laver man pandekagerHvordan laver man pandekager

Dette er, hvad du har brug for:

Pandekage dej

Pande, der findes specielle pander til at lave pandekanger

Spatel

Smør eller margarine

Sirup eller syltetøj og sukker

Fremgangsmåde:

1. Lav pandekage dejen ved at følge en af opskrifterne på pandekager.dk. Sørg for at dejen er rørt godt.

2. Forvarm panden på medium varme i 2-3 minutter. Tilføj 1 / 2 spsk smør eller margarine og fordel det rundt på panden. Lad nogle dråber vand falde ned på panden, hvis vandet er fordampet efter 1-2 sekunder, så er panden klar til at du kan komme dejen på.. Hvis dråberne forsvinder for hurtigt, så er panden for varm.

3. Hæld dejen den varme pande i den ønskede størrelse. Hvis ud laver dem for store, så kan de være svære at vende. Lad pandekager koge indtil kanterne begynder at tørre ud og der er et par bobler i centrum af pandekagen. Brug hjørnet af din spatel til at løfte kanterne på og check nedenunder. De bør være let, gylden brun. De skal være klar til at vende i løbet at 1-2 minutter.

4. Vend pandekagen når den er færdig på den ene side. Tryk ikke ned på pandekager, efter de er vendt, det vil gøre dem tætte og sej.. Det vil tage mindre tid at lave l den anden side til, omkring 30 sekunder til et minut.

5. Du stabler de færdige pandekager oven på hinanden, på den måde holde de bedre varmen,

6. Nyd perfekte pandekager

Tips:

Tænd ovnen før du går igang, så kan du holde pandekagerne varme. Hvis ikke du vil tænde ovnen, så læg et viskestykke over dem du har lavet.
Du er her: Hvordan laver man pandekager - Alt om pandekader

Pandekager -