|
 
Pandekager.dk

Forside > Laksepandekager



Laksepandekager

Ingredienser::

200 g. neutral smøreost
0.5 dl. piskefløde
400 g. frosset helbladet spinat optøet og knuget fri for væde
300 g. røget laks i skiver eller tilsvarende mængde i røgede lakserester
1 håndfuld revet ost
Salt
peber
muskatnød
Pandekager ca. 10 stk.:
125 g. hvedemel
6 æg
0.5 dl. olie
5 dl. mælk
salt

Fremgangsmåde:

Smøreosten røres med piskefløden. Tilsæt spinaten og smag til med salt peber og muskat. 

Smøres på pandekagerne, læg laksen på og rul. Lægges i et smurt fad. 

Kom riveosten over. Varmes i ovnen 15-20 minutter. 

Pandekager: 

Pisk æg, mel og olie godt sammen, tilsæt mælken og salt, pisk godt igennem. 

Bag pandekagerne i lidt olie på en ca. 20 cm. pande.












Du er her: Laksepandekager - Alt om pandekader

Pandekager -