|
 
Pandekager.dk

Forside > Mexikanske Pandekager



Mexikanske Pandekager

Ingredienser:
  Pandekagedej:
250 gram Hvedemel
8 Æg
200 gram Smør
7.5 dl. Sødmælk
1 tsk. Salt
 
  Fyld:
500 gram Kalkunbryst
400 gram Løg, pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt
1 Rød peberfrugt, renset vægt
150 gram Majs. kerner. konserves
1 spsk. Chili mild, stødt *
3 fed Hvidløg
Salt
Peber
   
200 gram Iceberg, salat

Fremgangsmåde:

Melet udpiskes med æggene, så der ikke er klumper i. Derefter tilsættes det smeltede smør, efter det mælken og salt. 
Steges på varm pande ca 30 cm. i diameter med kun lidt fedtstof, der skulle blive ca. 8 store pandekager. 


Kalkun, løg, champignon og peberfrugt skæres i tern. 

Svits kalkun kødet på en meget varm pande, tages af. 
Derefter på samme pande svitses løg, champignon og peberfrugt, krydder med salt, chili og hvidløg. majskernerne skal bare lige varme med lidt. 

Snittet iceberg blandes i fyldet som fordeles på pandekagerne somrulles sammen.












Du er her: Mexikanske Pandekager - Alt om pandekader

Pandekager -