|
 
Pandekager.dk

Forside > Pandekager Med Fyld



Pandekager Med Fyld

Ingredienser:

Fyld af:
300 gram kogt hønsekød i små tern.
200 gram rejer.
1 1/2 dl. ris.
1 - 2 dl. piskefløde.
1 stk. mellemstort løg.
karry, salt, peber og reven ost

Pandekage dej af:
180 gram hvedemel.
100 gram majsmel.
4 stk. æg.
1 dl. vand.
5 dl. mælk.
2 tsk. salt.
2 spsk. sukker.

Fremgangsmåde:

1: Pandekagedejen røres sammen, og der bages nogle tynde pandekager af det.

2: Fyld: Olie opvarmes og karryen svitses uden at brune, hvorefter de snittede løg, "blankes" i blandingen. Herefter tilsættes hønsekødet og når det har fået lidt farve vendes risene i, og til sidst rejerne. Det hele vendes godt på panden og der tilsættes salt og peber, og til sidst piskefløde.

3: Der lægges fyld på pandekagerne, som derefter lukkes godt, som en forårsrulle, og lægges i et ildfast fad, med folden nedad. Den revne ost drysses over, og rullerne gratineres i ovnen, ca. 20 min. til osten er gylden.










Du er her: Pandekager Med Fyld - Alt om pandekader

Pandekager -