|
 
Pandekager.dk

Forside > Pandekager Med Spinatfyld



Pandekager Med Spinatfyld

Ingredienser:

  Dej:
1  dl. mel
3  dl. mælk eller fløde
2   æg
½  tsk. salt
  olie til bagning
 
  Fyld:
1-2  fed hakket hvidløg
150  g. champignon
2  spsk. smør
2  spsk. mel
375  g. hel spinat ( evt, frossen)
2  dl. fløde
  revet muskatnød
  salt
  peber
 
  Gratinering:
3-4  spsk. reven ost

Fremgangsmåde:

Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.

Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.

Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader ( Fahr.437) i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.












Du er her: Pandekager Med Spinatfyld - Alt om pandekader

Pandekager -