Majspandekager er lækre pandekager, der laves med halvt almindeligt hvedemel og majsmel. Det giver pandekagerne en vidunderlig smag. Serveres med fyld.
Prøv at lave de lækre majspandekager, der laves med majsmel.
Her erstattes halvdelen af hvedemel med majsmel, og det giver altså en endnu bedre smag til pandekagerne.
Majspandekagerne serveres med fyld, hvor blandt andet kylling og avocado er ret godt.
Men du kan også bruge andre slags kød og grøntsager, så majspandekager er faktisk også en god måde at få brugt rester i køleskabet på.
Majspandekager
Majspandekager er lækre pandekager, der laves med halvt almindeligt hvedemel og majsmel. Det giver pandekagerne en vidunderlig smag. Serveres med fyld.
Udskriv
Pin
Kommenter
Personer: 4 personer
Kalorier: 190kcal
Ingredienser
- 100 gram majsmel
- 100 gram hvedemel
- 4 æg
- salt
- 600 gram mælk
- 60 gram smør
Sådan gør du
- Vej hvedemel og majsmel af i en skål, og pisk derefter æggene i så godt du kan. Kom også en smule salt i.
- Pisk derefter gradvist mælken i dejen til dine majspandekager, og du kan bruge alt fra minimælk til sødmælk. Pisk indtil der ikke er eventuelle klumper i dejen.
- Smørret smeltes i gryde eller mikroovn og piskes derefter i pandekagedejen.
- Stil pandekagedejen på køl i 30 minutter, så den når at sætte sig.
- Majspandekager bages ved en god varme, hvor du lige kommer en lille klat smør på panden når du bager de første pandekager. Anvend gerne en pandekagepande med lav kant, for det gør det endnu nemmere.
Næringsindhold
Calories: 190kcal
Se også mine opskrifter på:
Input til opskriften