Her er en nem opskrift på pandekager med fyld, der blandt andet består af salat og stegt kylling. Pandekagerne rulles om fyldet med en nem karrydressing.
Pandekager med fyld er en nem og populær opskrift til aftensmad, og den tager kegler hos alle. Både børn og voksne er vilde med retten.
Fyldet kan sagtens varieres, og du kan også bruge eksempelvis avocado til fyldet.
Salaten kan udskiftes med tynde strimler spidskål eller kinakål.
Ingredienser
- 250 gram hvedemel
- 4 æg
- 600 gram mælk
- salt
- peber
- 3 stk. kyllingebryst
- 75 gram salat
- 1 dåse majs
- 2 stk. rød peberfrugt
- 6 spiseske mayonnaise
- 2 teske karry
Sådan gør du
- Æg og hvedemel piskes sammen med mælk, en smule salt og peber. Piskes jævn og uden klumper. Bemærk, at der ikke er sukker i denne opskrift.
- Stil pandekagedejen på køl i 30 minutter.
- Imens steges kyllingebryst cirka fem minutter på hver side, og krydres som ønsket. Eventuelt med paprika, salt og peber. Køles lidt af og snittes i tynde skiver.
- Rør en nem karrydressing med mayonnaise og karry, og smag den til med salt og peber.
- Bag pandekagerne på en meget varm pande, og anvend gerne lidt smør.
- Så skal dine pandekager med fyld samles. Placér lidt salat, kylling og de øvrige ingredienser på pandekagen, kom lidt karrydressing på og rul sammen.
Næringsindhold
Calories: 290kcal
Se også mine opskrifter på:
Input til opskriften