Her får du min opskrift på pandekager med marcipan. En lækker og nem opskrift på dessert pandekager, der laves med marcipan og hvidtøl. Mums.
Pandekager med marcipan er perfekte dessert pandekager, der bliver sprøde fordi de bages med hvidtøl.
I virkeligheden er det jo en luksus pandekage, som er utrolig nem at lave.
Nyd pandekagerne med friske bær og vaniljeis. En dessert alle elsker.
Pandekager med marcipan
Her får du min opskrift på pandekager med marcipan. En lækker og nem opskrift på dessert pandekager, der laves med marcipan og hvidtøl. Mums.
Udskriv
Pin
Kommenter
Personer: 4
Kalorier: 220kcal
Ingredienser
- 2 æg
- 25 gram sukker
- 100 gram hvedemel
- 125 gram mælk
- 50 gram marcipan
- 50 gram smør
- 75 gram hvidtøl
Sådan gør du
- Start med at piske æg sammen med sukker og hvedemel.
- Pisk derefter gradvist mælk i indtil pandekagedejen er fri for klumper.
- Riv 50 gram marcipan i dejen.
- Smelt smør i gryde eller mikroovn, og pisk smørret ind i pandekagedejen.
- Til sidst røres hvidtøl i.
- Stil din dej til pandekager med marcipan på køl i 30 minutter, så den når at samle sig. Så er det nemmere at bage pandekagerne.
- Varm en pande op ved en god varme, og bag pandekagerne i en smule smør. Du kan lave ca. 10 pandekager med marcipan af denne opskrift.
Næringsindhold
Calories: 220kcal
De lune pandekager serveres straks, og de er perfekte som dessert pandekager.
Nydes med vaniljeis og friske bær.
Se også mine opskrifter på:
Input til opskriften