Her får du opskriften på pandekager uden æg, og de smager fantastisk godt. I stedet for æg er pandekagedejen lavet med tykmælk og en smule natron.
Du kan sagtens lave pandekager uden æg, og du får stadig lækre pandekager som du plejer.
Det kan være du ikke ønsker at anvende æg, eller at du blot er løbet for tør for æg, men har lyst til en pandekage.
Fortvivl ikke, for her er opskriften på pandekager uden æg, hvor pandekagedejen i stedet er lavet med tykmælk og natron.
Pandekager uden æg
Her får du opskriften på pandekager uden æg, og de smager fantastisk godt. I stedet for æg er pandekagedejen lavet med tykmælk og en smule natron.
Udskriv
Pin
Kommenter
Personer: 4
Kalorier: 230kcal
Ingredienser
- 500 gram tykmælk
- 100 gram sukker
- 200 gram hvedemel
- 10 gram natron
- 10 gram vaniljesukker
- 50 gram smør
Sådan gør du
- Vej tykmælk og sukker af i en skål, og rør sukkeret ud i tykmælken.
- Vej hvedemel af sammen med natron og vaniljesukker i en anden skål og bland det sammen.
- Rør nu melblandingen sammen med tykmælken, og sørg for at der ikke er klumper i pandekagedejen.
- Smør smeltes og røres i din pandekagedej til pandekager uden æg.
- Stil pandekagedejen på køl i 30 minutter.
- Bag nu dine pandekager uden æg på en varm pande. Du skal nok bruge lidt smør til de første pandekager.
Næringsindhold
Calories: 230kcal
De færdigbagte pandekager uden æg serveres evt. med lidt sukker og marmelade.
Se også mine opskrifter på:
Input til opskriften