Bland hvedemel med sukker og ca. en halv teske salt.
Rør først øl i og derefter mælk. Rør indtil du har en jævn dej uden klumper.
Del æggene i henholdsvis æggeblommer og æggehvider, og rør æggeblommerne ind i pandekagedejen. Rør også olien i.
Stil pandekagedejen til dine Crepes Suzette i køleskabet i 30 minutter.
Pisk æggehviderne helt stive, og lav testen hvor du holder skålen med bunden i vejret, uden at æggehviderne falder ud. Så er de pisket tilpas. Vend æggehviderne i pandekagedejen.
Bag cirka 12 Crepes Suzette pandekager af dejen, selvfølgelig afhængig af hvor store og tykke du laver dem. Men de skal altså helst være rimelig tynde.
Smør og sukker smeltes i en lille gryde, hvorefter saften fra en appelsin røres i.
Tag gryden af blusset og rør cognac i.
Rul pandekagerne sammen ved servering, hæld cognac-massen over og antænd den. Bedre dessert får man næsten ikke.