Pandekagedej laves ved at piske æg og hvedemel let sammen med en smule salt. Pisk derefter smeltet smør i, inden du gradvist pisker mælk i.
Stil pandekagedejen på køl i 30 minutter.
Imens laver du en nem kødsovs til dine pandekager med oksekød. Svits det hakkede kød grundigt i en gryde med en smule olie.
Tilsæt derefter hakket løg og hvidløg, og lad det sautere et par minutter.
Skær gulerødderne ud i små tern og kom dem i gryden sammen med paprika, oregano, hakkede tomater, tomatpasta og en smuldret terning bouillon.
Lad kødsovsen simre 15 minutter og smag til med salt og peber.
Bag dine pandekager i en smule smør - du kan lave 10 pandekager med oksekød af denne portion.
Kom oksekødsfyld i pandekagerne og rul dem sammen, hvorefter de lægges i et ildfast fad. Beklæd gerne fadet med bagepapir, så du sparer dig selv for en del rengøring.
Drys lidt cheddar ost over og bag oksekødspandekagerne i en forvarmet ovn ved 225 grader varmluft, hvor pandekager med oksekød skal have cirka 12-15 minutter.