Start med pandekagedejen til dine rådhuspandekager. Pisk æg og hvedemel sammen med sukker, og pisk derefter gradvist kærnemælk i. Kom også en smule salt ved.
Stilles på køl inden du skal bage pandekagerne.
Så laver du abrikosmarmeladen. Kom de tørrede abrikoser i en gryde sammen med saften fra en appelsin. Spæd til med lidt vand så det netop dækker. Koges ca. 20-25 minutter ved svag varme. Blend de kogte abrikoser med 65 gram sukker. Er marmeladen for tyk kan du bruge lidt af vandet fra abrikoserne. Kommes i en sprøjtepose når den er kølet lidt af, da den så er nemmere at lægge ud på de lækre rådhuspandekager.
Nu skal du lave cremen. Opblød husblas i koldt vand i fem minutter, hvorefter vandet klemmes af. Rør husblasen ud i tre spiseskefulde lun Grand Marnier i en gryde. Lunes til husblasen netop er opløst.
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker røres godt sammen til en luftig masse. Rør nu husblas i æggemassen. Pisk fløden til en flødeskum, og vend den i til en luftig creme. Kommes ligeledes i en sprøjtepose.
Bag tynde pandekager til rådhuspandekager. Læg dem i en stak med lidt sigtet flormelis imellem.
Anret rådhuspandekagerne med en stribe creme og en stribe abrikosmarmelade og drys en smule mandelsplitter på. Rul sammen og pynt så også med lidt abrikosmarmelade og lidt mandelsplitter.