Go Back
+ servings
bananpandekager med banan
Udskriv
4.25 fra 4 stemmer

Bananpandekager

Bananpandekager er sunde og lækre pandekager, der bla. kan nydes til morgenmad. De små og tykke pandekager laves med havregryn, og derfor mætter de godt.
Forb. tid25 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Keyword: banan, Pandekager
Antal: 15 stk
Kalorier: 170kcal

Ingredienser

  • 4 æg
  • 125 gram havregryn
  • 75 gram hvedemel
  • 1 teske vaniljesukker
  • 1 teske bagepulver
  • 200 gram mælk
  • 2 bananer

Sådan gør du

  • Æg piskes let sammen i en skål.
  • I en anden skål blandes havregryn sammen med hvedemel, vaniljesukker og bagepulver. Du kan bruge finvalsede eller grovvalsede havregryn, alt efter hvad du lige har i køkkenskabet.
  • Kom derefter de tørre ingredienser ned til æggene og pisk det sammen.
  • Pisk derefter mælken ind i pandekagedejen, og lad dejen stå og trække i 20 minutter på bordet.
  • Mos to bananer med en gaffel og vend bananerne i pandekagedejen. Husk, at du skal anvende meget modne bananer, for så får du det bedste resultat.
  • Dine bananpandekager bages på en varm pande, hvor der er tilsat lidt smør. Brug to spiseskefulde dej til hver bananpandekage. Bagetiden er godt et minut på hver side. Du kan sagtens bage 3-4 pandekager ad gangen.

Nutrition

Calories: 170kcal