Go Back
+ servings
spinatpandekager
Udskriv
5 fra 1 stemme

Spinatpandekager

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Pandekager, spinat
Antal: 4 personer
Kalorier: 185kcal

Ingredienser

  • 3 æg
  • 175 gram hvedemel
  • 400 gram mælk
  • 3 spiseskefulde olivenolie
  • 100 gram spinat
  • salt

Sådan gør du

  • Slå æg ud i en lille skål og kom dem ned i din blender. Det er nemmest at lave dejen til spinatpandekager i en blender, men du kan også anvende en stavblender.
  • Tilsæt så hvedemel, æg, mælk, olivenolie, frisk spinat og lidt salt. Det nemmeste er at købe færdigskyllet spinat, og ellers skal du selv huske at skylle spinatbladene grundigt!
  • Blend nu den farvestrående pandekagedej med spinat.
  • Lad dejen stå og hvile 5-10 minutter.
  • Bag nu de lækre spinatpandekager på en varm pande med lidt smør. Opskriften giver 8-10 pandekager, afhængig af hvor store og tykke du laver dem.

Nutrition

Calories: 185kcal