Pandekager med øl
Her får du min opskrift på pandekager med øl, hvor øllet er med til at gøre pandekagerne endnu mere sprøde. Samtidig giver øllet smag i pandekagedejen.
Forb. tid30 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Keyword: Pandekager, øl
Antal: 4 personer
Kalorier: 200kcal
- 250 gram hvedemel
- 3 æg
- salt
- 15 gram sukker
- 400 gram mælk
- 20 gram olivenolie
- 100 gram øl
Rør hvedemel og æg sammen med lidt salt.
Derefter røres sukker i, og så piskes mælk, olivenolie og øl i. Pisk indtil dejen er jævn og fri for klumper. Denne fremgangsmåde gør dog, at du nemt slipper for klumper i din pandekagedej.
Stil din pandekagedej til pandekager med øl i køleskabet, hvor den gerne må hvile 30 minutter.
Varm en pande op, anvend eventuelt en pandekagepande med lav kant, kom en klat smør på panden og bag pandekagerne i den ønskede størrelse. Pandekagerne bliver bedst når de ikke er for tykke.
Calories: 200kcal