Brunch pandekager er små og lækre pandekager til morgenmaden eller frokost. Dejen laves med bagepulver, og derfor bliver pandekagerne lidt tykke.
Jeg elsker brunch pandekager, der er små og lidt tykke i det, og som passer perfekt til den lidt sene morgenmad.
Pandekagedejen laves med vaniljesukker og kardemomme, og hvis du vil have et lille godt tip, så prøv at nyde de lækre brunch pandekager med et stykke pålægschokolade på. Mums!
Opskrift
Ingredienser
- 1 æg
- 150 gram hvedemel
- 5 gram bagepulver
- salt
- 10 gram sukker
- 5 gram vaniljesukker
- kardemomme
- 250 gram sødmælk
Sådan gør du
- Æg og hvedemel piskes let sammen.
- Kom bagepulver, en smule salt, sukker, vaniljesukker og et drys kardemomme i.
- Pisk derefter gradvist mælk ind i pandekagedejen, og sørg for at få pisket klumperne godt ud. Anvend eventuelt en elpisker.
- Stil pandekagedejen til dine brunch pandekager på køl, hvor den skal hvile i 30 minutter. Så er det nemmere at bage pandekagerne.
- Varm en pande godt op, og brug gerne en pandekagepande.
- Kom en klat smør på og derefter pandekagedej. Brunch pandekager skal ikke være så store, så bag gerne tre ad gangen på panden. Hver pandekage bages af en stor spiseskefuld pandekagedej.
- De lækre morgenmadspandekager anrettes i en stabel, og drysses med lidt flormelis.
Næringsindhold
Calories: 185kcal
Se også mine opskrifter på:
Input til opskriften