• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Pandekager.dk logo

  • Forsiden
  • Alle pandekage opskrifter
  • Bagning
  • Om pandekager.dk
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Alle pandekage opskrifter
  • Alle pandekage opskrifter
  • Om pandekager.dk
×

Pandekager.dk » Opskrifter » Opskrift

Madpandekager

Udgivet: 16. september 2019 af Holger Rørby Madsen

Madpandekager

Madpandekager er lækre og nemme pandekager uden sukker, der lige er til at rulle om et lækkert fyld. Eks. spidskål og kylling. Her får du opskriften.

Madpandekager lyder måske som en usund omgang aftensmad, men sådan behøver det altså ikke at være.

Her er dels opskriften på de bedste madpandekager, men også forslag til fyld. Og de er selvfølgelig uden sukker.

For pandekagerne kan fyldes med de fleste grøntsager, hvor kun fantasien sætter grænser. Længere nede får du et par lækre forslag til fyld i madpandekagerne.

madpandekager

Madpandekager

Madpandekager er lækre og nemme pandekager uden sukker, der lige er til at rulle om et lækkert fyld. Eks. spidskål og kylling. Her får du opskriften.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Kommenter
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Emne: fyld, hovedret, Pandekager
Forb. tid: 30 minutter minutter
Tilb. tid: 20 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Personer: 4 personer
Kalorier: 185kcal

Ingredienser

  • 4 æg
  • 250 gram hvedemel
  • 50 gram smør
  • 600 gram mælk
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en skål, og pisk dem let sammen.
  • Pisk hvedemel i så godt du kan. Kom lidt salt og friskkværnet peber ved.
  • Smelt smør i gryde eller mikroovn, hvorefter det piskes ind i pandekagedejen.
  • Pisk nu gradvist mælken i din pandekagedej, og med denne metode undgår du klumper i dejen.
  • Stil dejen til dine madpandekager på køl i 30 minutter.
  • Varm en pande op ved god varme, og steg pandekagerne som du synes. Du skal nok komme lidt smør på panden når du bager de første af pandekagerne.

Næringsindhold

Calories: 185kcal

Forslag til fyld i de lækre madpandekager kan være kylling og spidskål.

Steg kyllingebrystfileter ca. fem minutter på hver side, hvorefter de skæres i tynde skiver. Snit spidskål helt fint fra den spidse ende og ind.

Anret spidskål, kylling, majs, lidt peberfrugt i tern og rul madpandekagen sammen. Det er i hvert fald et godt og sundt bud på mandpandepage som et lækkert hovedmåltid. Og som både store og små elsker.

Kødsauce er også godt i pandekagerne, og prøv også at komme agurk, rødløg, tomater eller hvad du ellers har i køleskabet i dem.

Madpandekager er faktisk en fin måde at få ryddet lidt ud i køleskabet på.

Se også mine opskrifter på:

Rasmus Klump pandekager

Crepes Suzette

Pandekager med øl

Andre pandekage opskrifter

Share
Pin104
104 Shares

Flere opskrifter

  • Pandekager uden mælk
  • Pandekager med marcipan
  • Pandekager uden æg
  • Rådhuspandekager

Reader Interactions

Input til opskriftenCancel reply

Primary Sidebar

Om pandekager.dk

Jeg hedder Holger og er manden bag pandekager.dk. Danmarks store samling af opskrifter på pandekager, og jeg håber du kan lide dem. Har du en opskrift på pandekager som ikke er her, så send den gerne til mig på hej@pandekager.dk.

Pandekager A-Z

pandekage opskrifter

Alle pandekage opskrifter

Oversigt

  • Forsiden
  • Alle pandekage opskrifter
  • Bagning
  • Om pandekager.dk

Se flere opskrifter

Madens Verden

Newyorker By Heart

Madbloggen.dk

Alle rettigheder tilhører pandekager.dk. Kontakt: hej@pandekager.dk. Moderne Medier ApS CVR: 42394157